ΔΗΜ.ΠΑΦΟΥ: Καμία έκδοση άδειας για εγκατάσταση κεραιών 5G

ΔΗΜ.ΠΑΦΟΥ: Καμία έκδοση άδειας για εγκατάσταση κεραιών 5G

Σε καμία έκδοση άδειας για εγκατάσταση κεραιών 5G δεν έχει προχωρήσει ο Δήμος Πάφου.

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου, δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κουννάς σε γραπτή του ανακοίνωση σημειώνει, σε σχέση με την εγκατάσταση κεραιών 5G, ότι ο Δήμος Πάφου δεν προχώρησε στην έκδοση οποιοσδήποτε άδειας για εγκατάσταση τέτοιου είδους κεραιών.

Προσθέτει πως οποιεσδήποτε ενέργειες γίνονται για εγκαταστάσεις κεραιών εντός των Δημοτικών Ορίων δεν έχουν τη σχετική έγκριση του Δήμου Πάφου και ως εκ τούτου είναι παράνομες.

Αναφέρει, επίσης, ότι σχετικά πρόσφατα ο Δήμος Πάφου, προχώρησε στην απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας οι οποίες ήταν εγκατεστημένες παράνομα σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, παρόμοιου είδους ενέργειες από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών πρέπει να αποφεύγονται αφού προκαλούν αχρείαστη αναστάτωση, καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE