Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες
Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, στο πρόγραμμα, συμμετείχαν Δικαστές, Νομικοί Λειτουργοί του Ανωτάτου Δικαστηρίου και Δικηγόροι της Νομικής Υπηρεσίας καθώς και μέλη του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση των Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών από το Συμβούλιο της Ευρώπης, του Δικαστή Ηλία Γεωργίου, ΠΕΔ εκ μέρους της Σχολής Δικαστών, και του Δικηγόρου Νικόλα Τσαρδελή εκ μέρους του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν το πρώτο εξ αποστάσεως πρόγραμμα που διοργάνωσε το Τμήμα Επιμόρφωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Η εναρκτήρια συνάντηση των συμμετεχόντων έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2019 όπου παρευρέθηκε και η συντονίστρια του προγράμματος από το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Ana-MariaTelbis.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις