ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΣΕΚ προσφέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ενίσχυση προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊoύ

H ΣΕΚ προσφέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ενίσχυση προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊoύ

Η ΣΕΚ σε ανακοίνωσή της για την παγκόσμια ημέρα υγείας, αναφέρει ότι θα προσφέρει 30 εξειδικευμένα“tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευαισθησίας και υπευθυνότητας, όπως και σε πνεύμα αλληλεγγύης, η ΣΕΚ, παράλληλα με άλλες εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει ήδη αναλάβει, προσφέρει 30 εξειδικευμένα“tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό», αναφέρει.


Η ΣΕΚ καλεί τα οργανωμένα σύνολα να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού, στην ενίσχυση της όλης προσπάθειας. Ταυτόχρονα, καλεί όλους να επιδείξουν πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση, με πλήρη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και εφαρμογή των προνοιών που προκύπτουν από τα μέτρα.

«Παραμένουμε σοβαροί, υπεύθυνοι και αλληλέγγυοι. Μένουμε σπίτι και συμβάλλουμε ώστε να τα καταφέρουμε, τονίζοντας με βεβαιότητα πως, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.
 
Παράλληλα η ΣΕΚ εκφράζει για ακόμα μία φορά τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς το σύνολο των επαγγελματιών υγείας για τον ρόλο που διαδραματίζουν στη διατήρηση και ενίσχυση της παγκόσμιας υγείας.

«Ιδιαίτερα σήμερα, με την ανάγκη διαχείρισης και επίλυσης των προβλημάτων που δημιουργούνται από τον κορωνοϊό, ο ρόλος και η σημασία του έργου που επιτελεί το προσωπικό στον τομέα της υγείας, γίνονται ακόμα πιο ευδιάκριτα και καθοριστικά για την επαναφορά και διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Μαζί μ’ εσάς, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top