ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ-Κοινή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ομάδων: Αιχμές προς ΠΑΣΠ- Σενάριο για επιστροφή στις προπονήσεις τέλος Απριλίου

ΚΥΠΡΟΣ-Κοινή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ομάδων: Αιχμές προς ΠΑΣΠ- Σενάριο για επιστροφή στις προπονήσεις τέλος Απριλίου

Ο συνασπισμός των ομάδων της Β’ κατηγορίας (εκτός από τον Άρη που δεν συμμετέχει) εξέδωσε κοινή ανακοίνωση μετά την τηλεδιάσκεψη που έγινε με τους αρχηγούς ομάδων και τον ΠΑΣΠ.

Οι ομάδες της Β’ κατηγορίας εκφράζουν την έκπληξη και την απορία τους για όσα τους ανακοίνωσε ο ΠΑΣΠ. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους ενημέρωσαν να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο έναρξης προπονήσεων στις 26 Απριλίου κάτι για το οποίο δεν συμφωνούν και θέτουν όρους για να γίνει κάτι τέτοιο.

Η ανακοίνωση:

Η προσωρινή επιτροπή των 15 σωματείων της Β κατηγορίας ,που έχει συσταθεί για την σωτηρία και αναδιάρθρωση της κατηγορίας, εκφράζει την έκπληξη και την απορία της ,για τα όσα ανακοίνωσε ο ΠΑΣΠ στους αρχηγούς των ομάδων μας , σε σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Συγκεκριμένα έχουμε ενημερωθεί ότι ο ΠΑΣΠ αναμένει λέει έγκριση και να είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές , για να ξεκινήσουν προπονήσεις στις 26 Απριλίου. Είναι πράγματι άξιον απορίας πως ο ΠΑΣΠ επιθυμεί να ξεκινήσουν τα μέλη του προπονήσεις εν μέσω πανδημίας στις 26 Απριλίου και ενώ αύριο αναμένεται η παράταση των μέτρων μέχρι τις 30 Απριλίου και εν μέσω συνεχών εκκλήσεων όλων των αρμόδιων υπουργών και επιδημιολόγων οι οποίοι ζητούν να συνεχιστεί η απαγόρευση συναθροίσεων ακόμα μέχρι των Ιούνιο.

Και επειδή είναι επιτέλους καιρός σε αυτό τον δύσμοιρο τρόπο , κάποιοι να σταματήσουν να βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο και να αναλάβουν τις ευθύνες των λόγων και των πράξεων τους και επειδή εμείς σαν σωματεία αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και θέτουμε σε δεύτερη μοίρα την οικονομική επιβίωση των Σωματείων μας και δεν διαπραγματευόμαστε όμως για κανένα ποσό ή συμβόλαιο , την ασφάλεια και την υγεία των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας ,είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε προπονήσεις στις 26 Απριλίου, υπό ένα αδιαπραγματεύτο όρο : Να αναλάβει ο ΠΑΣΠ την γραπτή εγγύηση για οτιδήποτε συμβεί στους προπονητές και ποδοσφαιριστές είτε λόγω της πανδημίας , είτε λόγων τραυματισμών που θα προέλθουν από την ξαφνική απραξία για περίπου ενάμιση μήνα, είτε για οποιεσδήποτε επιπλοκές στην υγεία τους που θα προκύψουν από το εγκληματικό γεγονός ότι θα εξαναγκαστούν να αγωνιστούν κάτω από συνθήκες καύσωνα ,κάτω απο το καυτό ήλιο του Καλοκαιριού τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Εφόσον λοιπόν ο ΠΑΣΠ, το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών μας , επιθυμεί διακαώς, για δικούς του λόγους , την έναρξη προπονήσεων, ας αναλάβει και την ευθύνη.
Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

The post ΚΥΠΡΟΣ-Κοινή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ομάδων: Αιχμές προς ΠΑΣΠ- Σενάριο για επιστροφή στις προπονήσεις τέλος Απριλίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top