ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός – Λίγο ΑΟΡΙΣΤΟ αυτό με τις μεταγραφές σε Κύπρο και όχι μόνο…

Κορωνοϊός – Λίγο ΑΟΡΙΣΤΟ αυτό με τις μεταγραφές σε Κύπρο και όχι μόνο…

Κάπως αόριστη και παράξενη ακούγεται η οδηγία της FIFA προς όλες τις ομοσπονδίες σχετικά με τις μεταγραφικές περιόδους λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, την οποία μετέφερε και η ΚΟΠ, η FIFA θα είναι ευέλικτη και θα επιτρέψει τη μετακίνηση της μεταγραφικής περιόδου σε κάθε χώρα ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος και πότε θα καθοριστεί η έναρξη της επόμενης.

Δηλαδή με λίγα λόγια εάν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα ολοκληρωθεί Ιούλιο και στην Κύπρο Σεπτέμβριο (υποθετικά πάντα μιλάμε) και αλλού Νοέμβριο πως θα είναι εφικτό να γίνει προγραμματισμός από τις ομάδες; Είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει η FIFA και να το διευκρινίσει μαζί με τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές.

Τι λέει ακριβώς η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τις μεταγραφικές περιόδους, είναι  ξανά αναγκαίο να προσαρμοστούν στις ασυνήθιστες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε. Για αυτό, η FIFA θα είναι ευέλικτη και θα επιτρέψει τη μετακίνηση της μεταγραφικής περιόδου σε κάθε χώρα ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος και πότε θα καθοριστεί η έναρξη της επόμενης.

Την ίδια στιγμή, η FIFA θα προσπαθήσει να διασφαλίσει την ομαλότητα, την ακεραιότητα και την εύρυθμη λειτουργία των διοργανώσεων, ούτως ώστε να μην διαταράσσονται τα αθλητικά αποτελέσματα οποιασδήποτε διοργάνωσης με άδικο τρόπο.

The post Κορωνοϊός – Λίγο ΑΟΡΙΣΤΟ αυτό με τις μεταγραφές σε Κύπρο και όχι μόνο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top