Ε.Χριστάκη : Αναμένουμε σενάριο για δεύτερο κύμα κορωνοϊου στην Κύπρο - Θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι

Ε.Χριστάκη : Αναμένουμε σενάριο για δεύτερο κύμα κορωνοϊου στην Κύπρο  - Θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι

Δεύτερο κύμα έξαρσης κορωνοϊου στην Κύπρο αναμένουν στην Κύπρο. Για δεύτερη φάση αναφέρεται η Καθηγήτρια Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Ειρήνη Χριστάκη.

Σε δηλώσεις της στο τρίτο του ΡΙΚ η Καθηγήτρια Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Ειρήνη Χριστάκη έκανε λόγο για δεύτερο κύμα χτυπήματος του κορωνοϊου στην Κύπρο, λέγοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση "θα είμαστε πιο σωστά προετοιμασμένοι και νοσοκομειακά και επιστημονικά".

Το πρώτο κύμα δεν έχει τελειώσει καθώς δεν γνωρίζουν ακόμα οι επιστήμονες κατα πόσο έχει φτάσει στο σημείο έξαρσης στο νησί. Αυτό όπως ανέφερε η κ.Χριστάκη θα φανεί σε μια-δυο βδομάδες οπου θα έχουν μπροστά τους την ανάλυση των κρουσμάτων στατιστικά ανα ημέρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE