ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δήλωση-σοκ από Θεοχάρους για τον αριθμό των κρουσμάτων – «…δεν ακούμε τις νοσοκομειακές μολύνσεις» - VIDEO

Δήλωση-σοκ από Θεοχάρους για τον αριθμό των κρουσμάτων – «…δεν ακούμε τις νοσοκομειακές μολύνσεις» - VIDEO

Σοβαρές παραλείψεις εντοπίζει η πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, σε ό,τι αφορά τον τρόπο χειρισμού των περιστατικών κορωνοϊού.

Μιλώντας την Τρίτη (07/04) στο πλαίσιο της εκπομπής «Υστερόγραφο» (Vouli.TV) και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αγαπίου, δεν μάσησε τα λόγια της, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «έχουν μολύνει όλα τα νοσοκομεία με τη διασπορά ασθενών».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε, ωστόσο, η αναφορά της ότι πιθανόν να μην μας δίδονται στη δημοσιότητα όλα τα θετικά στον κορωνοϊό περιστατικά. «Είναι εδώ και λίγες μέρες που δεν ακούμε τις νοσοκομειακές μολύνσεις» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως οι πληροφορίες της αναφέρουν ότι δεν πέφτουν ραγδαία οι αριθμοί.

Παραθέτουμε την επίμαχη στιχομυθία:

Ε. Θεοχάρους: {...} ίσως να μην ανακοινώνονται όλα τα θετικά στον κορωνοϊό περιστατικά ή να μην δίνεται και ο ακριβής αριθμός και η ακριβής αιτία της μόλυνσης... Είναι εδώ και λίγες μέρες που δεν ακούμε τις νοσοκομειακές μολύνσεις, ακούμε μόνο τον όρο ‘επαφές’ και μακάρι να είναι σωστές οι εκτιμήσεις αυτών που ανακοινώνει το Υπουργείο κάθε μέρα ότι πέφτουν ραγδαία οι αριθμοί. Αλλά οι πληροφορίες που ακούμε από διάφορες πηγές δεν συμφωνούν με αυτό το δεδομένο».

Ερώτηση: Κυρία Θεοχάρους υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο τα κρούσματα να είναι πολύ περισσότερα απ' αυτά που ανακοινώνονται;

Ε. Θεοχάρους: Θα μπορούσα να το πω αυτό.

Ερώτηση: Το βασίζετε σε δικές σας πληροφορίες ή σε δική σας εκτίμηση;

Ε. Θεοχάρους: Έχω συγκεντρώσει πάρα πολλές πληροφορίες. Τις έχω διασταυρώσει και τις έχω επεξεργαστεί. Για αυτό το λόγο αποτολμώ να κάνω αυτή τη δημόσια τοποθέτηση και λέγω ότι θα ήταν ορθότερο να είχαμε πιο καλή ενημέρωση του πληθυσμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top