ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αρχές Μαΐου θα είναι έτοιμη η πτέρυγα για κρούσματα κορωνοϊού

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αρχές Μαΐου θα είναι έτοιμη η πτέρυγα για κρούσματα κορωνοϊού

Στην κατασκευή καινούργιας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η οποία θα φιλοξενεί κρούσματα κορωνοϊού και αναμένεται να είναι έτοιμη αρχές Μαΐου, προχωρεί η κυβέρνηση.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η συγκεκριμένη πτέρυγα θα χρησιμοποιηθεί ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με δυνατότητα 20 κλινών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται η βάση, πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί προκατασκευασμένη η πτέρυγα, που αναμένεται να έρθει από το εξωτερικό τέλος του μήνα.

Αυτή τη στιγμή, συνεργεία του Τμήματος Δημοσίων Έργων εργάζονται με γοργούς ρυθμούς, ούτως ώστε να ετοιμάσουν τη βάση, που θα υποδεχθεί την προκατασκευασμένη πτέρυγα από το εξωτερικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE