ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αρχές Μαΐου θα είναι έτοιμη η πτέρυγα για κρούσματα κορωνοϊού

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αρχές Μαΐου θα είναι έτοιμη η πτέρυγα για κρούσματα κορωνοϊού

Στην κατασκευή καινούργιας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η οποία θα φιλοξενεί κρούσματα κορωνοϊού και αναμένεται να είναι έτοιμη αρχές Μαΐου, προχωρεί η κυβέρνηση.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η συγκεκριμένη πτέρυγα θα χρησιμοποιηθεί ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με δυνατότητα 20 κλινών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται η βάση, πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί προκατασκευασμένη η πτέρυγα, που αναμένεται να έρθει από το εξωτερικό τέλος του μήνα.

Αυτή τη στιγμή, συνεργεία του Τμήματος Δημοσίων Έργων εργάζονται με γοργούς ρυθμούς, ούτως ώστε να ετοιμάσουν τη βάση, που θα υποδεχθεί την προκατασκευασμένη πτέρυγα από το εξωτερικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE