Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από φωτιά

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από φωτιά

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα, στην περιοχή της Νικόπολης, στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης 9 Απριλίου, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο σημείο.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, που φέρεται να διέμενε περιστασιακά στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Στο συμβάν επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άνδρες ενώ τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE