Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από φωτιά

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από φωτιά

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα, στην περιοχή της Νικόπολης, στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης 9 Απριλίου, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο σημείο.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, που φέρεται να διέμενε περιστασιακά στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Στο συμβάν επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άνδρες ενώ τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE