ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα για τον 44χρονο Χάρη Δημητρίου- Είναι καλά στην υγεία του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα για τον 44χρονο Χάρη Δημητρίου- Είναι καλά στην υγεία του

Τέλος καλό όλα καλά  στην εξαφάνιση του 44χρονου Χάρη Δημητρίου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας την Παρασκευή 10/4, ο 44χρονος ο οποίος παρουσιάζει και πρόβλημα στο βάδισμά του εντοπίστηκε από μέλη της Δύναμης, γύρω στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης, 9 Απριλίου, στην περιοχή Αγίου Δομετίου, στην Λευκωσία.

Όπως προστίθεται, ο Χάρης Δημητρίου, για τον οποίο είχαν εκδοθεί δύο ανακοινώσεις για πληροφορίες από το κοινό είναι καλά στην υγεία του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Η Κυπριακή Δημοκρατία, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το μόνο διχασμένο κράτος-μέλος της ΕΕ αναλαμβάνει την προεδρία της ‘Ενωσης από σήμερα και για έξι μήνες, φιλοδοξώντας να αφήσει το αποτύπωμά της για δεύτερη φορά από την ένταξή της το 2004.