ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δύο αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις πραγματοποιούνται σήμερα

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δύο αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις πραγματοποιούνται σήμερα

Δύο αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιούνται σήμερα μεταφέροντας επιβάτες από και προς την Κύπρο, που εγκλωβίστηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι μία πτήση της Georgian Airways έφτασε γύρω στις 08.00 το πρωί από την Τιφλίδα μεταφέροντας περίπου 13 άτομα.
 
Γύρω στις 18.40 απόψε φτάνει στο αεροδρόμιο Λάρνακας, πτήση της Cyprus Airways που θα ξεκινήσει από το Ανόβερο της Γερμανίας και με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, θα μεταφέρει 107 περίπου επιβάτες.
 
Πρόκειται για Κύπριους που ήταν επιδοματικοί ασθενείς του κράτους και βρίσκονταν σε διάφορες χώρες του εξωτερικού για ιατρικούς λόγους.

Συγκεκριμένα θα φτάσουν στην Κύπρο ένας επιβάτης από τη Γαλλία, 36 από το Ανόβερο, δύο από τη Δανία, τρεις από την Ελβετία, δύο από την Ολλανδία, δύο από την Πολωνία, επτά από τη Σαουδική Αραβία και 54 από τη Θεσσαλονίκη.
 
Οσον αφορά τις αναχωρήσεις λίγο πριν τις δέκα το πρωί θα απογειωθεί πτήση της Cyprus Airways με προορισμό το Ανόβερο της Γερμανίας μεταφέροντας τρεις επιβάτες.
 
Επίσης πτήση της Georgian Airways για την Τιφλίδα, θα αναχωρήσει γύρω στις 10.20 μεταφέροντας 120 περίπου άτομα, ενώ πτήση της Aeroflot με προορισμό την Αγία Πετρούπολη θα απογειωθεί γύρω στις 14.30 το μεσημέρι και θα μεταφέρει 300 επιβάτες.  
 
Χθες βράδυ έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση της Cyprus Airways από το Heathrow του Λονδίνου, 93 επιβάτες μεταξύ των οποίων  30 από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα από τη Γαλλία, 59 από το Ηνωμένο Βασίλειο και έξι από τη Νέα Ζηλανδία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top