ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανόρθωση: «Εάν υπάρξει παρέμβαση από ΚΟΑ θα το δεχθούμε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το προπονητικό κέντρο

Ανόρθωση: «Εάν υπάρξει παρέμβαση από ΚΟΑ θα το δεχθούμε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το προπονητικό κέντρο

Η Ανόρθωση διαψεύδει ότι γίνονται προπονήσεις πέραν των δύο ατόμων στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς». Τι ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο Σάββας Πηλακούτας. Το πλάνο που κάνει τον γύρο των social media από το προπονητικό της Κυρίας.

Στο θέμα το οποίο αναδείξαμε την Πέμπτη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) δόθηκε συνέχεια την Παρασκευή και αποκαλύφθηκε πως η ομάδα που φέρνει τους παίκτες της στο προπονητικό κέντρο για προπονήσεις είναι η Ανόρθωση. Η ενημέρωση που λάβαμε αρχικά είναι πως όλα γίνονται με βάση τα μέτρα της κυβέρνησης και πως έχουν εξασφαλιστεί προφορικές άδειες από το Υπουργείο Υγείας για να προπονούνται οι παίκτες ανά γκρουπ των 2 ατόμων.

Αναγνώστης της σελίδας μας μάλιστα μας είχε αποστείλει και οπτικό υλικό, όπου απεικονίζονται πέραν των δύο παικτών της Κυρίας να προπονούνται μαζί με τον γυμναστή όμως ο εκπρόσωπος τύπου της Κυρίας, Σάββας Πηλακούτας το διέψευσε τονίζοντας πως είναι πιθανόν να είναι από παλαιότερες προπονήσεις.

*(Στην κεντρική φωτογραφία το στιγμιότυπο που μας απέστειλε αναγνώστης της σελίδας)

Μάλιστα όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας εάν υπάρξει παρέμβαση από τον ΚΟΑ για να σταματήσουν όλες οι λειτουργίες στο «Αντώνης Καρράς» (σημείωσε ότι τα γυμναστήρια, τα ντουζ και τα αποδυτήρια παραμένουν κλειστά στο προπονητικό) θα το δεχθούν χωρίς διαμαρτυρία. «Εάν υπάρξει παρέμβαση από τον ΚΟΑ και μας ζητηθεί να σταματήσουμε θα το δεχθούμε», μας ανέφερε χαρακτηριστικά πέραν από τις επίσημες δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση μέσα από τις επίσημες δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της, Σάββα Πηλακούτα διαψεύδει τις πληροφορίες περί προπονήσεων πέραν των δύο ατόμων και τονίζει πως δεν έχει παραβιαστεί η καραντίνα. Μάλιστα όπως υποστηρίζει η βαρωσιώτικη ομάδα οι παίκτες στέλνουν κανονικά μήνυμα στο 8998 και απλά τρέχουν στα γρασίδι είτε ένας ένας, είτε δύο μαζί χωρίς να παραβιάζουν τις αποστάσεις που λέει το διάταγμα.

«Δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις ανά γκρουπ στο Αντώνης Καράς. Απλώς κάποιοι παίκτες που βρίσκονται κοντά στο Αντώνης Καράς, τρέχουν κοντά στο γήπεδο. Μπορεί να είναι ένας παίκτης το πολύ δύο που τηρούν τις αποστάσεις όπως λέει το διάταγμα. Τα γυμναστήρια, τα ντουζ και τα αποδυτήρια παραμένουν κλειστά στο προπονητικό. Όσοι βρίσκονται εκεί κοντά, ζήτησαν να τρέχουν λίγο στο γρασίδι και αυτό είναι που γίνεται. Στέλνουν κανονικά μήνυμα στο 8998 καθώς πρόκειται για σωματική άσκηση. Βάσει διατάγματος της κυβέρνησης δεν έχουμε σπάσει καμία καραντίνα» δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου της Κυρίας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο, τα οποία φαίνεται να τράβηξε πολίτης και κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζεται πως υπάρχει πιθανότητα να είναι από παλαιότερες προπονήσεις. Τι είπε ακριβώς ο Πηλακούτας: «Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι μιλάτε για κάποιες φωτογραφίες. Είδα εγώ πολλές φωτογραφίες κακή ποιότητας, μέσα σε κάποιες από αυτές ήμουν και εγώ που παρακολουθούσα την προπόνηση. Εγώ είμαι κλεισμένος στο σπίτι, πέραν από αυτά που μπορούμε να κάνουμε από τις 15 Μαρτίου. Οπότε δεν ξέρω αν είναι από παλαιότερη φωτογραφία ή βίντεο. Ο γυμναστής στέλνει βίντεο με τις ασκήσεις στους παίκτες».

The post Ανόρθωση: «Εάν υπάρξει παρέμβαση από ΚΟΑ θα το δεχθούμε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το προπονητικό κέντρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top