Καθημερινή προπόνηση για την Ακαδημία της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθημερινή προπόνηση για την Ακαδημία της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

“Από την πρώτη ημέρα εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων από την Κυβέρνηση, η Ακαδημία μας προσάρμοσε ανάλογα το πρόγραμμα προπονήσεών της.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας επί καθημερινής βάσης προπονούνται σε ομάδες από το δικό τους χώρο με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ακολουθώντας τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας μας.

Δουλεύουν στη φυσική τους κατάσταση, κάνουν θεωρητικά μαθήματα τακτικής και άλλων θεμάτων, όπως και ασκήσεις με μπάλα για βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης”.

Δείτε βίντεο:

The post Καθημερινή προπόνηση για την Ακαδημία της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.50 μετά το μεσημέρι χθες εντός του χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Margery Balfour, 75 ετών από τη Σκωτία.

BEST OF TOTHEMAONLINE