ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού δυο επιβεβαιωμένα και ένα ύποπτο περιστατικό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού δυο επιβεβαιωμένα και ένα ύποπτο περιστατικό

Διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού συνεχίζουν να νοσηλεύονται δυο ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς και ακόμη ένα ύποπτο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευης 10/04, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού είναι επίσης δυο, εκ των οποίων το ένα αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς, ενώ σε 18 ανήλθαν τα ύποπτα περιστατικά.
 
Στον 1ο όροφο όπου είναι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δυο ασθενείς με κορωνοϊό και ένα ύποπτο περιστατικό.
 
Εξάλλου, δυο πολίτες προσήλθαν από χθες για εξέταση στον θάλαμο βραχείας νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού, με τον συνολικό αριθμό ύποπτων περιστατικών που εξετάστηκαν να φτάνει τα δώδεκα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE