ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού δυο επιβεβαιωμένα και ένα ύποπτο περιστατικό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού δυο επιβεβαιωμένα και ένα ύποπτο περιστατικό

Διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού συνεχίζουν να νοσηλεύονται δυο ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς και ακόμη ένα ύποπτο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευης 10/04, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού είναι επίσης δυο, εκ των οποίων το ένα αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς, ενώ σε 18 ανήλθαν τα ύποπτα περιστατικά.
 
Στον 1ο όροφο όπου είναι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δυο ασθενείς με κορωνοϊό και ένα ύποπτο περιστατικό.
 
Εξάλλου, δυο πολίτες προσήλθαν από χθες για εξέταση στον θάλαμο βραχείας νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού, με τον συνολικό αριθμό ύποπτων περιστατικών που εξετάστηκαν να φτάνει τα δώδεκα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE