ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού δυο επιβεβαιωμένα και ένα ύποπτο περιστατικό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού δυο επιβεβαιωμένα και ένα ύποπτο περιστατικό

Διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού συνεχίζουν να νοσηλεύονται δυο ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς και ακόμη ένα ύποπτο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευης 10/04, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού είναι επίσης δυο, εκ των οποίων το ένα αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς, ενώ σε 18 ανήλθαν τα ύποπτα περιστατικά.
 
Στον 1ο όροφο όπου είναι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δυο ασθενείς με κορωνοϊό και ένα ύποπτο περιστατικό.
 
Εξάλλου, δυο πολίτες προσήλθαν από χθες για εξέταση στον θάλαμο βραχείας νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού, με τον συνολικό αριθμό ύποπτων περιστατικών που εξετάστηκαν να φτάνει τα δώδεκα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.