Αποκάλυψη Βίκυς Κάβουρα: «Τις πρώτες μέρες με τον κορωνοϊό έκλαιγα πολύ» – Όσα εκμυστηρεύτηκε για την μητέρα της – VIDEO           

Αποκάλυψη Βίκυς Κάβουρα: «Τις πρώτες μέρες με τον κορωνοϊό έκλαιγα πολύ» – Όσα εκμυστηρεύτηκε για την μητέρα της – VIDEO           

Μέσω skype παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα.

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας ενώ εστίασε στην αγωνία που είχε για την μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια.

«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως» σημείωσε με ειλικρίνεια η Βίκυ Κάβουρα.

«Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα αντισηπτικά και τέτοια, είχα αρκετή κάβα» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η όμορφη ηθοποιός.

«Σκεφτόμουν, επίσης, ότι όποιον άνθρωπο γνωρίζω θα του λέω, “τι έκανες την περίοδο της καραντίνας;».

To πως έχει διαλέξει και επιλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του αυτή την περίοδο σημαίνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του”.

Παράλληλα, η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στα τέλη του μήνα το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE