ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κετσπάγια για το ΘΕΜΑ με τις προπονήσεις των παικτών του στο γήπεδο – Τι δήλωσε

Η… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κετσπάγια για το ΘΕΜΑ με τις προπονήσεις των παικτών του στο γήπεδο – Τι δήλωσε

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (10-04-2020) στον Super Sport FM, όπου απάντησε μεταξύ άλλων και στο θέμα που αποκάλυψε το Themasports.com για τις προπονήσεις από παίκτες της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Αμμοχώστου.

Ο Γεωργιανός κόουτς ανέφερε τα εξής: «Προπονούνται και τρέχουν όπως όλος ο κόσμος. Αντί να τρέχουν στους δρόμους τρέχουν στο γήπεδο. Πάνε εκεί ένας-ένας, δύο-δύο, τρέχουν. Δεν έχει γίνει τίποτα. Ο καθένας προσπαθεί να βγάλει είδηση χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι μεγάλος χώρος το γήπεδο. Πηγαίνουν παίκτες εκεί και κάνουν προπόνηση. Αντί να τρέχουν στο πεζοδρόμιο, τρέχουν στο γήπεδο. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, σε ένα σουπερμάρκετ είναι 50-50 άτομα εκεί δεν έχει πρόβλημα; Οι παίκτες είναι στο γήπεδο σε ένα χώρο 170 μέτρα».

Διαβάστε επίσης: 

Η Αστυνομία για παίκτες Ανόρθωσης: «Αν υπήρξε παραβίαση διατάγματος, εξώδικα και δικαστήριο»

Ανόρθωση: «Εάν υπάρξει παρέμβαση από ΚΟΑ θα το δεχθούμε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το προπονητικό κέντρο

ΚΥΠΡΟΣ-Κορωνοϊός: Υπάρχουν ομάδες που προπονούνται; – Τι μάθαμε από έγκυρες πηγές

 Ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ (τουλάχιστον) από τους περαστικούς…

 

The post Η… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κετσπάγια για το ΘΕΜΑ με τις προπονήσεις των παικτών του στο γήπεδο – Τι δήλωσε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top