Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Κρίσιμες επαφές με Μητσοτάκη και Βέμπερ
Σε τροχιά σημαντικών διπλωματικών επαφών εισέρχεται η Λευκωσία, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας έγινε αξιολόγηση της επικρατούσας κατάστασης και οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση του κορωνοϊού στο νησί.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακκιντζί συμφώνησαν να έχουν συνεχή επαφή για το θέμα και να ενισχύουν τις προσπάθειες της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής Υγείας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του κ. Ακκιντζί για προσφορά φαρμάκων και προστατευτικού υλικού η αποστολή των οποίων θα γίνει από τις ελεύθερες περιοχές εντός της ερχόμενης εβδομάδας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




