ΚΥΠΡΟΣ: Επικοινωνία Αναστασιάδη - Ακιντζί για πανδημία - Θα στείλει φάρμακα και προστατευτικό υλικό η Κυπριακή Δημοκρατία

ΚΥΠΡΟΣ: Επικοινωνία Αναστασιάδη - Ακιντζί για πανδημία - Θα στείλει φάρμακα και προστατευτικό υλικό η Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα Σάββατο (11/04) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μουσταφά Ακκιντζί.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας έγινε αξιολόγηση της επικρατούσας κατάστασης και οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση του κορωνοϊού στο νησί.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακκιντζί συμφώνησαν να έχουν συνεχή επαφή για το θέμα και να ενισχύουν τις προσπάθειες της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής Υγείας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του κ. Ακκιντζί για προσφορά φαρμάκων και προστατευτικού υλικού η αποστολή των οποίων θα γίνει από τις ελεύθερες περιοχές εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE