Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Mόνο για τα επείγοντα περιστατικά λειτουργεί το χειρουργείο του Νοσοκομείου μετά τον εντοπισμό νοσηλευτή με κορωνοϊό

ΠΑΦΟΣ: Mόνο για τα επείγοντα περιστατικά λειτουργεί το χειρουργείο του Νοσοκομείου μετά τον εντοπισμό νοσηλευτή με κορωνοϊό

Το χειρουργείο του ΓΝ Πάφου θα συνεχίσει την λειτουργία του για τα επείγοντα περιστατικά μετά τον εντοπισμό επαγγελματία υγείας του ΓΝ Πάφου (νοσηλευτή) θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Δρα Ιωσήφ Μουτήρη Επιστημονικό Διευθυντή για COVID – 19 του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σήμερα Σάββατο (11/04) απολυμάνθηκε το χειρουργείο του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου ενώ υποβλήθηκε στη σχετική δειγματοληψία για τον κορωνοϊό όλο το προσωπικό του χειρουργείου, προκειμένου να διαφανεί εάν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον ιό. Επίσης θα ακολουθήσει η ιχνηλάτιση των επαφών τους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρα Μουτήρης ανέφερε πως η λειτουργία του Νοσοκομείου δεν επηρεάζεται και πως τα ζωτικά τμήματα του ΓΝ Πάφου συνεχίζουν να λειτουργούν όπως και η Κλινική Covid- 19.

Eπίσης στην διάρκεια της νύχτας ανέφερε “πραγματοποιήσαμε ακόμη δύο εισαγωγές στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών, με συμπτωματολογία λοίμωξης αναπνευστικού”.

Συνολικά και μέχρι στιγμής συνέχισε, νοσηλεύονται τρία ύποπτα περιστατικά στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου οι εξετάσεις των οποίων αναμένονται για επιβεβαίωση ή μή του Covid- 19.

Σημειώνεται πως ο χειρουργικός θάλαμος είναι ήδη κλειστός και κατά συνέπεια δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής εκεί.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μάστιγα» το λαθρεμπόριο από τα κατεχόμενα - Μόνο έξι περιπτώσεις σε μια βδομάδα - «Δεν ελέγχονται όλοι οι διερχόμενοι…»

Κασσελάκης για το ατόπημα με τα κατεχόμενα - «Αλίμονο αν οι άνθρωποι καθορίζονται από τα λάθη που διορθώνουν»

Θάνατος 29χρονου στη Λεμεσό: Αυτά είναι τα ευρήματα της νεκροτομής

Τα νέα ονόματα με τα οποία «βαπτίστηκαν» οι κακοκαιρίες στην Κύπρο – Έτσι επιλέγονται

Κύπριος γιατρός στους 100 κορυφαίους στην Παιδογκολογία διεθνώς

Βάζουν κάμερες τροχαίας σε δύο σημεία στη Λάρνακα - Πού θα τοποθετηθούν



Πτώμα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο – Μυστήριο η ταυτότητα της σορού – Εν αναμονή για την νεκροτομή

Πτώμα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο – Μυστήριο η ταυτότητα της σορού – Εν αναμονή για την νεκροτομή

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό σε κατάσταση αποσύνθεσης, το μεσημέρι της Τρίτης 03 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top