LIFESTYLE

Master Chef: Όσα είπε ο Δημοσθένης για την Κατερίνα: «Είπα τι κάνει εδώ μια κομμώτρια – Η άποψή μου είναι στο πάτωμα»

Master Chef: Όσα είπε ο Δημοσθένης για την Κατερίνα: «Είπα τι κάνει εδώ μια κομμώτρια – Η άποψή μου είναι στο πάτωμα»

Ο Δημοσθένης από το «Master Chef», αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της Κατερίνας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» ο Δημοσθένης Μασσαλάς – πρώην διαγωνιζόμενος του reality μαγειρικής-είπε χαρακτηριστικά πως η άποψή του την Κατερίνα έχει πέσει πλέον στο πάτωμα.

Υπάρχει κάποιος που τον είχες παρεξηγήσει όσο ήσουν μέσα;

Στην αρχή είχα παρεξηγήσει αρκετά τον Κώστα Νταλιάνη. Είχα πει ότι μπορεί να μην είναι καλός μάγειρας ή ότι στο σπίτι είχε λίγο περίεργη συμπεριφορά Όσο ήμασταν μέσα όλοι μαζί, όμως, αναθεώρησα. Κατάλαβα ότι είναι πολύ καλός μάγειρας, δουλέψαμε μαζί και είδα τις ικανότητές του.

Για όλα τα νέα που αφορούν τον χώρο της ψυχαγωγίας στην Κύπρο και το Εξωτερικό πατήστε στο lifenewscy

Κεφάλαιο Κατερίνα…

Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, σκέφτηκα τι κάνει εδώ μια κομμώτρια, αλλά μετά έβγαλε το καλύτερο πιάτο και είπα “αυτή κάτι ξέρει από μαγειρική”. Στην πορεία ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις και είδα ότι δεν κολλάμε ως άνθρωποι. Είχε κάποιες απόψεις που δεν μου άρεσαν καθόλου. Και μέχρι το τέλος που βγήκα δεν είχα και την καλύτερη γνώμη γι’ αυτήν. Τώρα που τη βλέπω απ’ έξω, η άποψή μου έχει πάει στο πάτωμα.

Ποιον θα ήθελες να δεις νικητή στο τέλος;

Όταν έφυγα, με ρώτησαν οι κριτές ποιους θα ήθελα στον τελικό και απάντησα τους δύο Σταύρους. Αλλά το έπαθλο θα ήθελα να το πάρει ο Σταυρής γιατί τον θαυμάζω ως μάγειρα και το θέλει πάρα πολύ.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top