ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέχρι πότε θα αγωνίζεται ο Πράνιτς και τι ΣΚΟΠΕΥΕΙ να κάνει στην Κύπρο – Τι δήλωσε

Μέχρι πότε θα αγωνίζεται ο Πράνιτς και τι ΣΚΟΠΕΥΕΙ να κάνει στην Κύπρο – Τι δήλωσε

Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας, πρώην της Ανόρθωσης, Ντανιέλ Πράνιτς, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.vecernji.hr

Τα πιο ενδιαφέρον που είπε και αφορούν την Κύπρο ο Κροάτης αμυντικός έχουν ως εξής:

Για το που αγωνίζεται τώρα: «Στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου, μέχρι την διακοπή λόγω της πανδημίας, έπαιξα περισσότερα από 20 παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Πρέπει να πω ότι αισθάνομαι υπέροχα, είμαι σε άριστη φυσική κατάσταση και ανεξάρτητα από την ηλικία μου, εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν να είμαι ο μεγαλύτερος επαγγελματίας σε αυτό το πρωτάθλημα και να τρέχω περισσότερο από πολλούς 20χρονους».

Για πόσο καιρό θα αγωνίζεται: «Με τον τρόπο που νιώθω, θα μπορούσα εύκολα να παίξω μέχρι την ηλικία των 40 ετών, ειδικά εάν η ομάδα μου είναι υποβιβασμένη από την πρώτη κατηγορία».

Για τις σκέψεις του μετά το τέλος της καριέρας του: «Σκοπεύω να ζήσω εδώ στην Κύπρο μετά το τέλος της καριέρας μου. Καταχώρησα αίτηση στην HNS Coaching Academy και όταν πήρα το δίπλωμα προπονητή για το UEFA B, μου δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψω την ακαδημία της ομάδας μου, ενώ θα μπορούσα να είμαι προπονητής σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Κύπρο. Δουλεύοντας με αυτό, σιγά-σιγά γνωρίζω τη νοοτροπία και τη στάση των ποδοσφαιριστών σε αυτή την κατηγορία. Είμαι λίγο άβολα έκπληκτος από τις συνήθειες δουλειάς τους και τη γενική στάση απέναντι στο άθλημα. Είναι ακατανόητο για μένα ότι είναι τόσο επιπόλαιοι για ένα ταλέντο που θα μπορούσε να τους κερδίσει πολλά χρήματα. Είναι κάπως ληθαργικοί, λίγο τεμπέληδες…».

Για τον λόγο που θέλει να μείνει στην Κύπρο: «Είμαι ακόμα σε εορταστική διάθεση. Πριν από λίγες ημέρες, η φίλη μου Χριστίνα, Ρουμάνο-Κύπρια, γέννησε τον γιο μας, τον Νου. Από τον πρώτο γάμο μου, έχω μια κόρη εννέα ετών, τη Λάνα, και έναν τρίχρονο γιο, τον Λεόν. Η ζωή εδώ είναι πραγματικά ωραία, η Κύπρος έχει 360 ηλιόλουστες μέρες το χρόνο, αυτήν την εποχή του χρόνου η θερμοκρασία είναι μεταξύ 20 και 25 βαθμών και σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να εγκατασταθώ εδώ μόνιμα».

Για τον κορωνοϊό στην Κύπρο: «Είναι πιο εύκολο να ελέγξεις την πανδημία στο νησί, γι’ αυτό δεν υπάρχουν τόσα πολλά κρούσματα εδώ. Το καθεστώς είναι τέτοιο ώστε όταν θέλεις να φύγεις από το σπίτι, θα πρέπει να στείλεις ένα SMS, τότε θα σου επιτρέψει να βγεις έξω μέχρι τρεις ώρες. Ελπίζουμε ότι αυτά τα μέτρα θα μας επιτρέψουν, όπως προγραμματίσαμε, να ξεκινήσουμε προπονήσεις γύρω στις 25 Απριλίου και να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα τον Μάιο».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Μέχρι πότε θα αγωνίζεται ο Πράνιτς και τι ΣΚΟΠΕΥΕΙ να κάνει στην Κύπρο – Τι δήλωσε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top