ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι τρεις νεκροί στην Ελλάδα - 96 συνολικά

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι τρεις νεκροί  στην Ελλάδα - 96 συνολικά

Μια 60χρονη στη Θεσσαλονίκη και δύο άνδρες ηλικίας 60 και 61 ετών στην Αθήνα - Είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τις τελευταίες ώρες τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια 60χρονη στη Θεσσαλονίκη και δύο άνδρες ηλικίας 60 και 61 ετών στην Αθήνα.

Η άτυχη 60χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη μετά τη διακομιδή από της από την Πτολεμαΐδα στις 3 Απριλίου.

Ο 60χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία έπασχε από καρκίνο ενώ ο 61χρονος που νοσηλευόταν επίσης στο ίδιο νοσοκομείο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ήταν, κατά πληροφορίες, πρώην καπνιστής.

Με τις τρεις αυτές τελευταίες απώλειες ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό ιό στη χώρα μας φτάνει τους 96.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE