Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Ανακοινώνοντας τα νέα κρούσματα Κορωνοϊού  το Σάββατο 11/04, ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης δήλωσε πως οι πληρωμές των 20.000 τεστ που θα γίνουν πληρώνονται από τον Κύπριο φορολογούμενο.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων, η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας απάντησε σε ερώτηση των ΜΜΕ για το ποιος θα πληρώσει τα 20.000 τεστ, η ίδια απάντησε πως επιδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας.

Την ίδια ώρα ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης απάντησε «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά», θέλοντας να τονίσει πως τα χρήματα δίνονται από τις τσέπες των πολιτών

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE