Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Ανακοινώνοντας τα νέα κρούσματα Κορωνοϊού  το Σάββατο 11/04, ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης δήλωσε πως οι πληρωμές των 20.000 τεστ που θα γίνουν πληρώνονται από τον Κύπριο φορολογούμενο.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων, η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας απάντησε σε ερώτηση των ΜΜΕ για το ποιος θα πληρώσει τα 20.000 τεστ, η ίδια απάντησε πως επιδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας.

Την ίδια ώρα ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης απάντησε «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά», θέλοντας να τονίσει πως τα χρήματα δίνονται από τις τσέπες των πολιτών

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE