Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Ανακοινώνοντας τα νέα κρούσματα Κορωνοϊού  το Σάββατο 11/04, ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης δήλωσε πως οι πληρωμές των 20.000 τεστ που θα γίνουν πληρώνονται από τον Κύπριο φορολογούμενο.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων, η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας απάντησε σε ερώτηση των ΜΜΕ για το ποιος θα πληρώσει τα 20.000 τεστ, η ίδια απάντησε πως επιδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας.

Την ίδια ώρα ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης απάντησε «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά», θέλοντας να τονίσει πως τα χρήματα δίνονται από τις τσέπες των πολιτών

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.