Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Ανακοινώνοντας τα νέα κρούσματα Κορωνοϊού  το Σάββατο 11/04, ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης δήλωσε πως οι πληρωμές των 20.000 τεστ που θα γίνουν πληρώνονται από τον Κύπριο φορολογούμενο.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων, η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας απάντησε σε ερώτηση των ΜΜΕ για το ποιος θα πληρώσει τα 20.000 τεστ, η ίδια απάντησε πως επιδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας.

Την ίδια ώρα ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης απάντησε «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά», θέλοντας να τονίσει πως τα χρήματα δίνονται από τις τσέπες των πολιτών

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE