ΠΑΦΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος - Το είχε παραχωρήσει σε ομοεθνή του

ΠΑΦΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος - Το είχε παραχωρήσει σε ομοεθνή του

Στο επίκεντρο των ερευνών της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Πάφου για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών της εκ προμελέτης δολοφονίας του 20χρονου από την Συρία, βρίσκεται όχημα το οποίο εντόπισε η Αστυνομία στην περιοχή του χωριού Λέμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, στο όχημα όπως διαπιστώθηκε υπήρχαν αίματα.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Αστυνομία, οδηγήθηκε στον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος κατέθεσε ότι του ζητήθηκε το αυτοκίνητο που διαθέτει από ομοεθνή του και ο ίδιος έδωσε την συγκατάθεση του.

Όπως ανέφερε, ο ιδιοκτήτης του οχήματος, δεν γνώριζε οτιδήποτε για την συμπλοκή αλλά από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το άτομο που ζήτησε το όχημα από τον ιδιοκτήτη συμμετείχε στην συμπλοκή. Στο μεταξύ οι εντατικές έρευνες που διεξάγει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 10/4/2020 στην επαρχία Πάφου, με θύμα 20χρονο από τη Συρία συνεχίζονται.

Στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου έχουν κληθεί αρκετοί για κατάθεση , ενώ και δεύτερο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή κοινότητας της Επαρχίας Πάφου που εκτιμάται από την Αστυνομία, ότι ανήκει σ` ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή .

Επίσης από τις μέχρι στιγμής έρευνες η Αστυνομία εκτιμά πως τον 20χρονο παγίδευσαν συμπατριώτες του στην περιοχή της παραλίας της «Βρέξης» στην Χλώρακα ενώ κάποιοι εξ αυτών των μετέφεραν εκεί.

Για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί τους Walid Al Moustafa 22 ετών και Tarek Haj Halaf 25 ετών και οι δύο από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλ. 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE