ΚΥΠΡΟΣ: Κατακρεουργημένος ο 20χρονος -Είχε δεσμό με τη γυναίκα του θύτη και της έστειλε SMS πριν το ραντεβού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Κατακρεουργημένος ο 20χρονος -Είχε δεσμό με τη γυναίκα του θύτη και της έστειλε SMS πριν το ραντεβού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγριος ήταν ο φόνος του 20χρονου Σύρου, που εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/04) νεκρός στην περιοχή Βρέξη (ονομασία παραλίας) στην Χλώρακα.

Του Φάνη Μακρίδη

Αυτό προκύπτει από την αυτοψία που έγινε στη σκηνή από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας, Αγγελική Παπέττα, αλλά και τα όσα αντίκρισαν τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου.

Ο νεαρός έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό μαχαιριών. Οι πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για περισσότερες από δέκα.

Όσο δε για τα κίνητρα του φόνου του νεαρού, σύμφωνα με το μέχρι στιγμής ανακριτικό έργο, φαίνεται να έχουν με παράνομο δεσμό που διατηρούσε με την σύζυγο του 22χρονου καταζητούμενου.

Ο τελευταίος φέρεται να είχε δώσει ραντεβού με τον 20χρονο το βράδυ της Παρασκευής (10/04) στην περιοχή όπου βρίσκεται η παραλία Βρέξη, στον παραλιακό δρόμο Τάφοι των Βασιλέων- Κόλπος των Κοραλλίων, για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο 20χρονος, μάλιστα, πριν μεταβεί εκεί φέρεται να έστειλε και μήνυμα στην σύζυγο του 22χρονου με την οποία είχε δεσμό.

Όπως καταμαρτυρούν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 22χρονος φόνευσε άγρια τον 20χρονο με την βοήθεια συμπατριωτών του και εν συνεχεία πέταξαν από ύψος το άψυχο κορμί του σε ξεροπόταμο, μέσα σε καλαμιώνα. Μάλιστα, πάνω από το πτώμα του έριξαν καλάμια και άλλα ξερά χόρτα για να μην εντοπιστεί.

Η Αστυνομία είχε λάβει πληροφορίες για συμπλοκή και διερεύνησε το περιστατικό, ενώ από το πρωί του Σαββάτου (11/04) οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν. Εν τέλει, με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων, η Αστυνομία εντόπισε αργά το απόγευμα το άψυχο σώμα του 20χρονου.

Μαχαιρωμένος στο χέρι
Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται και μάλιστα προκύπτουν και νέα στοιχεία. Από την Παρασκευή (10/04) το βράδυ εντοπίστηκε πρόσωπο το οποίο τραυματίστηκε με μαχαιριά στο χέρι. Αυτό το πρόσωπο φέρεται να είπε ότι τραυματίστηκε κατά την προσπάθειά του να αποτρέψει τον φόνο του 20χρονου Σύρου.

Η Αστυνομία εντόπισε και δυο οχήματα που σχετίζονται άμεσα με το έγκλημα. Το ένα φέρεται να είναι το όχημα που χρησιμοποίησε ο 22χρονος. Όσο για το άλλο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, φέρεται να ανήκε στο θύμα. Στο εν λόγω αυτοκίνητο βρέθηκε και αίμα, με τις αστυνομικές Αρχές να διερευνούν το ενδεχόμενο ο συμπατριώτης του θύματος που ήταν τραυματισμένος στο χέρι να εισήλθε σ΄ αυτό και να το οδήγησε.

Επιπλέον, στην περιοχή όπου έγινε το άγριο φονικό, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που στην ουσία καθορίσουν το ακριβές σημείο στο οποίο διαπράχθηκε το εν λόγω έγκλημα.

Καταζητεί
Η Αστυνομία όπως γνωστοποίησε από το Σάββατο (11/04) καταζητεί για την υπόθεση τον 22χρονο Βαλίντ Αλ Μουσταφά και τον 25χρονο Τάρεκ Ηαζ Χαλάφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE