ΚΟΣΜΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πλησιάζουν τα δύο εκατομμύρια οι ασθενείς του COVID-19

ΚΟΣΜΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πλησιάζουν τα δύο εκατομμύρια οι ασθενείς του COVID-19

Στα 1,925 εκατομμύρια ανέρχονται τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τη νόσο COVID-19 παγκοσμίως, ενώ πάνω από 119.000 έχουν χάσει τη ζωή τους από την ασθένεια.

Σύμφωνα με την ημερήσια καταμέτρηση του worldοmeter, συνολικά 447.976 άτομα που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό έχουν αποθεραπευτεί.
   
Πρώτη στη λίστα βάσει αριθμού κρουσμάτων βρίσκονται οι ΗΠΑ με 587.155 και 23.644 νεκρούς. Στη δεύτερη θέση και πρώτη μεταξύ των χωρών της Ευρώπης βρίσκεται η Ισπανία με 170.099 περιπτώσεις με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 17.756. Τρίτη η Ιταλία με συνολικά 159.516 κρούσματα, αλλά ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 20.465 υπερβαίνοντας τον αντίστοιχο αριθμό της Ισπανίας.
   
Τέταρτη βάσει αριθμού κρουσμάτων είναι η Γαλλία με 136.779 κρούσματα και 14.967 θανάτους, με τη Γερμανία να ακολουθεί με 130.072, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 3.194.
 
Στην 6η θέση βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο με 88.621 περιπτώσεις ατόμων που νόσησαν από κορωνοϊό, ενώ οι νεκροί ανέρχονται σε 11.329. Ακολουθεί η Κίνα, η πρώτη χώρα όπου εμφανίστηκε ο κορωνοϊός, με 82.249 και 89 νέα κρούσματα να προστίθενται σήμερα. Οι θάνατοι ανέρχονται σε 3.341.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE