ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΔΙΠΕΣ ο Σοφοκλής Παραπάνος

Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΔΙΠΕΣ ο Σοφοκλής Παραπάνος

Τον διορισμό του Σοφοκλή Παραπάνου στη  θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΙΠΕΣ, μετά και την έγκρισή του από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ, ο κ. Παραπάνος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα σήμερα, 15 Απριλίου, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο του Northern Illinois University των ΗΠΑ και διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα με εξειδίκευση  σε θέματα διεθνών αγορών κεφαλαίου και τις χρηματοδοτήσεις  σε αναδυόμενες αγορές.
 
Επίσης, εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στην HSBC (Wardley Cyprus Ltd) καθώς και στον διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, London Forfaiting Company PLC, ενώ υπήρξε συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του πρώτου Κυπριακού, μη τραπεζικού, ιδρύματος παροχής εμπορικών χρηματοδοτήσεων σε Ευρωπαϊκές αναδυόμενες αγορές καθώς και στην παροχή υπηρεσιών συναλλάγματος.

Τέλος, σύμφωνα με την ΚΕΔΙΠΕΣ, ο κ. Παραπάνος είναι επικεφαλής γραφείου που εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ διετέλεσε μέλος σε διοικητικά συμβούλια χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων εταιρειών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top