ΕΛΛΑΔΑ

Αναστολή πτήσεων από Ελλάδα προς έξι χώρες μέχρι 15 Μαΐου

Αναστολή πτήσεων από Ελλάδα προς έξι χώρες μέχρι 15 Μαΐου

Την παράταση της αναστολής πτήσεων από την Ελλάδα προς έξι χώρες, και αντιστρόφως, έως τις 15 Μαΐου, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, η αναστολή αφορά τις πτήσεις από και προς Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, ενώ για τη Γερμανία επιτρέπονται οι πτήσεις μόνο από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τη σχετική αεροπορική ειδοποίηση που εξέδωσε η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η απαγόρευση των ανωτέρω πτήσεων μεταφοράς επιβατών, στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρατείνεται από τη Μεγάλη Τετάρτη και έως τις 15 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59 τοπική.

Όπως και στις προηγούμενες σχετικές ειδοποιήσεις που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από την προσωρινή αναστολή πτήσεων εξαιρούνται οι πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος, ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, οι πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμά του, οι κρατικές πτήσεις, οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση, οι στρατιωτικές πτήσεις στις οποίες, δεν συμπεριλαμβάνονται οι πτήσεις της Τουρκίας, οι πτήσεις της Frontex, οι ανεφοδιασμού, οι πτήσεις υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας και οι πτήσεις επαναπατρισμού ελλήνων πολιτών.

Επιπλέον, παρατείνεται η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών με εξαιρέσεις τα μέλη οικογενειών Ευρωπαίων πολιτών, πολίτες χωρών συνθήκης Σένγκεν, υγειονομικό προσωπικό, πολίτες τρίτων χωρών που έχουν μακράς διάρκειας άδεια visa σε Ευρωπαϊκή χώρα και χώρα Συνθήκης Σένγκεν, κυβερνητικό, διπλωματικό, στρατιωτικό, ανθρωπιστικό προσωπικό, πληρώματα αεροσκαφών και σε όσους μη Ευρωπαίους πολίτες έχουν εξασφαλίσει άδεια για το ταξίδι τους από Ελληνικό Προξενείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top