ΥΓΕΙΑ

ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΑΗΚ: Αγοράζουν 4 αναπνευστήρες για το Υπουργείο Υγείας

ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΑΗΚ: Αγοράζουν 4 αναπνευστήρες για το Υπουργείο Υγείας

Τέσσερις αναπνευστήρες έχουν παραγγείλει οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ,  οι οποίοι αναμένεται σύντομα να παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση Τύπου των συντεχνιών ΕΠΟΠΑΗ ΣΗΔΗΚΕΚ ΣΕΠΑΗΚ ΣΥΒΑΗΚ της ΑΗΚ η οποία σημειώνει ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος και ο καθένας με το δικό του τρόπο δίνει τη δική του μάχη ενάντια στον αόρατο εχθρό που απειλεί τη ζωή μας, οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ, από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε τη μεγάλη προσπάθεια του κράτους και του Υπουργείου Υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζει ότι έθεσε στη διάθεση των αρμοδίων του Υπουργείου τα εξοχικά καταλύματα του προσωπικού παγκύπρια για όποια χρήση κρίνουν οι ίδιοι αναγκαία ενώ θα παραχωρηθεί επίσης εξοπλισμός σε ηλεκτρικές συσκευές (καφέδων κ.λπ.) για τις καθημερινές ανάγκες των γιατρών και των νοσοκόμων στους χώρους που θα υποδείξει το Υπουργείο Υγείας.

Εκφράζει εκτίμηση και αλληλεγγύη προς όλους τους συναδέλφους που αψηφώντας κάθε κίνδυνο, εργάζονται στις Περιφέρειες και στους Ηλεκτροπαραγωγούς Σταθμούς με στόχο τη συνέχιση της απρόσκοπτης παροχής του πολύτιμου και αναγκαίου αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας στους πολίτες, καθώς και την Αρχή Ηλεκτρισμού για τις εργασιακές διευθετήσεις και τα μέτρα που λαμβάνει ώστε να πετύχει τη διαφύλαξη του προσωπικού προς επίτευξη του σκοπού αυτού.

Τέλος, συγχαίρει και εκφράζει ευγνωμοσύνη προς το ιατρικό, παραϊατρικό και άλλο προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων μας που είναι στην πρώτη γραμμή και με αυταπάρνηση και αυτοθυσία και κίνδυνο της ζωής τους, εργάζονται ακατάπαυστα νύκτα και μέρα για να αντιμετωπίσουν αυτή την πανδημία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top