ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικός υπάλληλος σε υπεραγορά στην Ακρόπολη - Έγινε απολύμανση και λειτουργεί κανονικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικός υπάλληλος σε υπεραγορά στην Ακρόπολη - Έγινε απολύμανση και λειτουργεί κανονικά

Ακόμα ένα κρούσμα στην γνωστή αλυσίδα υπεραγορών. 

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ενημερώθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής από το Υπουργείο Υγείας για τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο υποκατάστημα της Ακρόπολης, και τα μέλη του προσωπικού του συγκεκριμένου τμήματος τέθηκαν σε κατ`οίκον περιορισμό ενώ ο χώρος απολυμάνθηκε.

Ανακοίνωση των Υπεραγορών Αλφαμέγα αναφέρει ότι τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό τα μέλη του προσωπικού του συγκεκριμένου τμήματος, τα οποία θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως, ο χώρος απολυμάνθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο και το τμήμα επαναλειτουργεί κανονικά από σήμερα με νέο προσωπικό.

Παρά την έγκριση του υπουργείου για συνέχιση της λειτουργίας της υπεραγοράς, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα θεωρούν, αναφέρει η ανακοίνωση, "καθήκον να ενημερώσει, το κοινό για αυτήν την εξέλιξη."

Ιεραρχώντας ως κορυφαία προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού και των πελατών τους καθώς και τη δημόσια υγεία, με δική τους πρωτοβουλία, σημειώνουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα υπέβαλαν το προσωπικό τους σε διαγνωστικές εξετάσεις και ο εντοπισμός του κρούσματος προέκυψε μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Σε όλες τις Υπεραγορές Αλφαμέγα λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρούνται όλοι οι ενδεδειγμένοι κανόνες υγιεινής, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται απολυμάνσεις και καθαρισμοί από εξειδικευμένα συνεργεία, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Τέλος οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εκφράζουν για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό των υπεραγορών για την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση με την οποία ασκούν τα καθήκοντά τους σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top