ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγωνία για το αποτέλεσμα των εξετάσεων 6 ασθενών, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγωνία για το αποτέλεσμα των εξετάσεων 6 ασθενών, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό

Συνολικά έξι άτομα υπό διερεύνηση για κορωνοϊό, νοσηλεύονται ανήμερα του Πάσχα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 
Τα έξι άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ δεν υπάρχει κανένα άτομο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο δεν έγινε νέα εισαγωγή στο Νοσοκομείο Λάρνακας ούτε έγινε μεταφορά ασθενούς σε άλλο Νοσηλευτήριο

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE