ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

Ανακουφισμένος για το γεγονός ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα περιορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό, δηλώνει ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο, Huang Xingyuan, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να έρθει σύντομα το τέλος του COVID-19.

«Γιορτάσαμε το Πάσχα στα σπίτια μας, όμως μείναμε συνδεδεμένοι με τις οικογένειες και τους φίλους μας δια του πνεύματος και της αγάπης» γράφει ο Πρέσβης σε ανάρτησή του στο twitter, ενώ εύχεται ταυτόχρονα ταχεία ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας προς όφελος του λαού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE