ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

Ανακουφισμένος για το γεγονός ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα περιορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό, δηλώνει ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο, Huang Xingyuan, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να έρθει σύντομα το τέλος του COVID-19.

«Γιορτάσαμε το Πάσχα στα σπίτια μας, όμως μείναμε συνδεδεμένοι με τις οικογένειες και τους φίλους μας δια του πνεύματος και της αγάπης» γράφει ο Πρέσβης σε ανάρτησή του στο twitter, ενώ εύχεται ταυτόχρονα ταχεία ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας προς όφελος του λαού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE