ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

Ανακουφισμένος για το γεγονός ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα περιορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό, δηλώνει ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο, Huang Xingyuan, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να έρθει σύντομα το τέλος του COVID-19.

«Γιορτάσαμε το Πάσχα στα σπίτια μας, όμως μείναμε συνδεδεμένοι με τις οικογένειες και τους φίλους μας δια του πνεύματος και της αγάπης» γράφει ο Πρέσβης σε ανάρτησή του στο twitter, ενώ εύχεται ταυτόχρονα ταχεία ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας προς όφελος του λαού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE