ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

Ανακουφισμένος για το γεγονός ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα περιορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό, δηλώνει ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο, Huang Xingyuan, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να έρθει σύντομα το τέλος του COVID-19.

«Γιορτάσαμε το Πάσχα στα σπίτια μας, όμως μείναμε συνδεδεμένοι με τις οικογένειες και τους φίλους μας δια του πνεύματος και της αγάπης» γράφει ο Πρέσβης σε ανάρτησή του στο twitter, ενώ εύχεται ταυτόχρονα ταχεία ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας προς όφελος του λαού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE