ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Εκφράζει ανακούφιση για την μείωση κρουσμάτων

Ανακουφισμένος για το γεγονός ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα περιορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό, δηλώνει ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο, Huang Xingyuan, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να έρθει σύντομα το τέλος του COVID-19.

«Γιορτάσαμε το Πάσχα στα σπίτια μας, όμως μείναμε συνδεδεμένοι με τις οικογένειες και τους φίλους μας δια του πνεύματος και της αγάπης» γράφει ο Πρέσβης σε ανάρτησή του στο twitter, ενώ εύχεται ταυτόχρονα ταχεία ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας προς όφελος του λαού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE