ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινεί ο 17χρονος που ακρωτηριάστηκε –«Πρέπει να πάθεις για να μάθεις» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινεί ο 17χρονος που ακρωτηριάστηκε –«Πρέπει να πάθεις για να μάθεις» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί ο 17χρονος που ακρωτηριάστηκε αφού αποφάσισε να τοποθετηθεί και να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της χρήσης κροτίδων.

Ο έφηβος μόλις δυο ημέρες μετά την περιπέτειά του (ξημερώματα Κυριακής 19/04), βρήκε τη δύναμη να τοποθετηθεί και με μεγάλη δόση αυτοκριτικής προτρέπει τους συνομήλικούς του να μείνουν μακριά από κροτίδες.

Μεταξύ άλλων, λέει ότι έπρεπε να πάθει για να μάθει (θέλοντας μέσα από τη δική του ιστορία να… μάθουν οι άλλοι), ενώ περιγράφει πόσο άσχημο ήταν να πληροφορηθούν οι γονείς του από την Αστυνομία το κακό που τον βρήκε.

«Σκεφείτε την μάμμα σας, τον παπά σας που εννά τον πιάσει τηλέφωνο η Αστυνομία τζιαί εννά τους πει ‘ο γιος σας έκοψε τα δάκτυλά του’» σημειώνει χαρακτηριστικά και καταλήγει στέλνοντας ηχηρό μήνυμα: «Μένουμε μακριά από τις κροτίδες. Σας παρακαλώ. Άργησα αλλά έμαθα».

Φωτογραφία με το μήνυμα του νεαρού στο facebook:

Ο 17χρονος υπέστη ακρωτηριασμό του αντίχειρα, του δείκτη και μέρους του μεσαίου δακτύλου του αριστερού χεριού του, αφού σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανάφερε σε μέλη της Αστυνομίας, πυροδότησε κροτίδα και πριν προλάβει να την ρίξει στο έδαφος, αυτή εξερράγη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Έγκωμης. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κλινική στην Λεμεσό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top