ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερις νοσηλεύονται, τρία εξιτήρια

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερις νοσηλεύονται, τρία εξιτήρια

Τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται στον θάλαμο ύποπτων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Πάφου.

Τρεις από τους πέντε που νοσηλεύονταν, χθες πήραν εξιτήριο, αφού το αποτέλεσμα στο δείγμα που έδωσαν ήταν αρνητικό. Ωστόσο, σήμερα έγιναν άλλες δυο εισαγωγές.

Οι δύο νέες εισαγωγές αφορούν γυναίκες 85 και 94 ετών, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

Και στις δύο γυναίκες έγιναν οι σχετικές δειγματοληψίες για τον κορωνοϊό προκειμένου να διαφανεί εάν είναι θετικές ή αρνητικές στον κορωνοϊό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE