ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερις νοσηλεύονται, τρία εξιτήρια

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερις νοσηλεύονται, τρία εξιτήρια

Τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται στον θάλαμο ύποπτων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Πάφου.

Τρεις από τους πέντε που νοσηλεύονταν, χθες πήραν εξιτήριο, αφού το αποτέλεσμα στο δείγμα που έδωσαν ήταν αρνητικό. Ωστόσο, σήμερα έγιναν άλλες δυο εισαγωγές.

Οι δύο νέες εισαγωγές αφορούν γυναίκες 85 και 94 ετών, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

Και στις δύο γυναίκες έγιναν οι σχετικές δειγματοληψίες για τον κορωνοϊό προκειμένου να διαφανεί εάν είναι θετικές ή αρνητικές στον κορωνοϊό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE