Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η κα Αιμιλιανίδου…

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η κα Αιμιλιανίδου…

Η αλήθεια είναι ότι επικρίναμε εντόνως την κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας για τις… εκπλήξεις σε σχέση με την επιδότηση του 60% (που εν τέλει, ήταν κατά πολύ μειωμένο σε πολλές περιπτώσεις) του μισθού εργαζομένων που υπάχθηκαν στα σχέδια στήριξης.

Κάναμε, μάλιστα, λόγο σε επώνυμο σχόλιό μας για κυβερνητικές παροχές με παγίδες.

Οφείλουμε όμως να είμαστε και δίκαιοι και να αναγνωρίζουμε και τα θετικά. Μόνο έτσι, άλλωστε, θα είναι σωστή και η κριτική μας.

Με ταπεινότητα, λοιπόν, συγχαίρουμε την υπουργό Εργασίας, Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τη διόρθωση του λάθους σε σχέση με τα μέτρα στήριξης.

Η κα Ζέτα Αιμιλιανίδου είναι ένα εκ των πιο σοβαρών ατόμων που βρέθηκαν σε υπουργική καρέκλα στην Κύπρο και το απέδειξε. Έστω κι αν δεν έγινε άμεση παραδοχή του λάθους.

Μακ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE