Με ειδικές πτήσεις, η Αίγυπτος επαναπατρίζει πολίτες της από 10 χώρες

Με ειδικές πτήσεις, η Αίγυπτος επαναπατρίζει πολίτες της από 10 χώρες

Έντεκα πτήσεις επαναπατρισμού πολιτών της θα πραγματοποιήσει από Πέμπτη (23/4) και για μία εβδομάδα η Αίγυπτος.

Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις χώρες από τις οποίες θα επιστρέψουν Αίγυπτιοι, και συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Άλλοι προορισμοί στους οποίους περιμένουν Αιγύπτιοι να επαναπατριστούν είναι η Φρανκφούρτη, οι Μαλδίβες, η Αλγερία, η Βαρκελώνη, το Βελιγράδι, το Κίεβο, η Τζακάρτα, η Αντίς Αμπέμπα και το Ναϊρόμπι.

Όλοι όσοι επιστρέψουν θα αποβιβαστούν κατευθείαν στην πόλη Μάρσα Άλαμ της Ερυθράς Θάλασσας (κάπου 700 χιλιόμετρα νοτίως του Καΐρου) όπου και θα παραμείνουν σε απομόνωση 14 ημερών σε ξενοδοχείο, πριν επιστρέψουν στις πόλεις τους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE