Με ειδικές πτήσεις, η Αίγυπτος επαναπατρίζει πολίτες της από 10 χώρες

Με ειδικές πτήσεις, η Αίγυπτος επαναπατρίζει πολίτες της από 10 χώρες

Έντεκα πτήσεις επαναπατρισμού πολιτών της θα πραγματοποιήσει από Πέμπτη (23/4) και για μία εβδομάδα η Αίγυπτος.

Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις χώρες από τις οποίες θα επιστρέψουν Αίγυπτιοι, και συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Άλλοι προορισμοί στους οποίους περιμένουν Αιγύπτιοι να επαναπατριστούν είναι η Φρανκφούρτη, οι Μαλδίβες, η Αλγερία, η Βαρκελώνη, το Βελιγράδι, το Κίεβο, η Τζακάρτα, η Αντίς Αμπέμπα και το Ναϊρόμπι.

Όλοι όσοι επιστρέψουν θα αποβιβαστούν κατευθείαν στην πόλη Μάρσα Άλαμ της Ερυθράς Θάλασσας (κάπου 700 χιλιόμετρα νοτίως του Καΐρου) όπου και θα παραμείνουν σε απομόνωση 14 ημερών σε ξενοδοχείο, πριν επιστρέψουν στις πόλεις τους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE