Με ειδικές πτήσεις, η Αίγυπτος επαναπατρίζει πολίτες της από 10 χώρες

Με ειδικές πτήσεις, η Αίγυπτος επαναπατρίζει πολίτες της από 10 χώρες

Έντεκα πτήσεις επαναπατρισμού πολιτών της θα πραγματοποιήσει από Πέμπτη (23/4) και για μία εβδομάδα η Αίγυπτος.

Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις χώρες από τις οποίες θα επιστρέψουν Αίγυπτιοι, και συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Άλλοι προορισμοί στους οποίους περιμένουν Αιγύπτιοι να επαναπατριστούν είναι η Φρανκφούρτη, οι Μαλδίβες, η Αλγερία, η Βαρκελώνη, το Βελιγράδι, το Κίεβο, η Τζακάρτα, η Αντίς Αμπέμπα και το Ναϊρόμπι.

Όλοι όσοι επιστρέψουν θα αποβιβαστούν κατευθείαν στην πόλη Μάρσα Άλαμ της Ερυθράς Θάλασσας (κάπου 700 χιλιόμετρα νοτίως του Καΐρου) όπου και θα παραμείνουν σε απομόνωση 14 ημερών σε ξενοδοχείο, πριν επιστρέψουν στις πόλεις τους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE