ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ένα πρωτοποριακό διαδικτυακο πρόγραμμα για τον έλεγχο της διατροφής χωρίς δίαιτα

Ένα πρωτοποριακό διαδικτυακο πρόγραμμα για τον έλεγχο της διατροφής χωρίς δίαιτα

Το Diet Coach Master Class (DCMC) αφορά όσους χρησιμοποιούν το φαγητό για να διαχειριστούν το στρες, την πίεση και τα αρνητικά συναισθήματα, έχουν «χορτάσει» από δίαιτες και είναι πρόθυμοι να επαναπρογραμματίσουν τη σκέψη τους για την αντιμετώπιση της συναισθηματικής πείνας έτσι ώστε να καταφέρουν να χάσουν βάρος και να το διατηρήσουν για πάντα.

Αν είσαι και εσύ ένας από εκείνους που δοκίμασε την κάθε δίαιτα, που διάβασε το κάθε βιβλίο περί διατροφής, που ξόδεψε χρόνο και χρήμα σε ειδικούς, που πείνασε και που έκανε κλικ σε κάθε άρθρο περί απώλειας βάρους, πάει να πει ότι είσαι αρκετά αφοσιωμένος και δοσμένος στην προσπάθεια σου να ελέγξεις το βάρος σου, επειδή αφιέρωσες ατελείωτες ώρες ενασχόλησης με αυτό. Το πρόβλημα, είναι ότι το έκανες με έναν τρόπο που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τις επιθυμίες του εγκεφάλου σου και τις ανάγκες του σώματος σου.

https://dietcoachmasterclass.thinkific.com/



Οι λόγοι που δεν εφάρμοσες σωστά τη δίαιτα έχουν να κάνουν με παράγοντες ανεξάρτητους από αυτή, όπως για παράδειγμα, η αδυναμία εντοπισμού διαχείρισης και αλλαγής των παλιών συνηθειών, η κακή οργάνωση, η απουσία οράματος, η απόσπαση της προσοχής την ώρα του γεύματος, η μη διαχείριση συναισθημάτων, η αδυναμία εντοπισμού και ταυτοποίησης βασικών ανθρώπινων αναγκών , οι ίδιες επαναλαμβανόμενες δυσλειτουργικές σκέψεις γύρω από το φαγητό και το σώμα σου και η πλήρης αποσύνδεση σου με το παρόν την ώρα που λειτουργείς και πράττεις.

 

Είμαι ο Αντρέας Κωνσταντίνου, πτυχιούχος διαιτολόγος και πιστοποιημένος Well Coach από τον ACSM. Ο τρόπος με τον οποίο μου αρέσει να προσεγγίζω τα περιστατικά μου είναι λίγο διαφορετικός από την κλασσική διαιτολογική παρέμβαση που έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Η κλασσική διαιτολογική παρέμβαση εστιάζει κυρίως στο τι, στο πως και στο πόσο πρέπει να τρως για να είσαι υγιής και αδύνατος. Εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες αλλά παρωχημένες για όσους έχουν επισκεφτεί πολλούς διαιτολόγους στο παρελθόν και ξέρουν πολύ καλά τι και πόσο θα πρέπει να φάνε. Η δική μου προσέγγιση εστιάζει κυρίως στον τρόπο που θα επαναπρογραμματίσεις τη σκέψη σου γύρω από το φαγητό έτσι ώστε οι διατροφικές συστάσεις να σταματήσουν να μοιάζουν με επιταγές του ειδικού προς εσένα αλλά να μοιάζουν περισσότερο με αυτόματη φυσική δική σου επιλογή. Όπως ακριβώς σκέφτεται κάποιος που δεν είχε ποτέ εξάρτηση από το φαγητό.

Βρέιτε όλες της λεπτομέριες σχετικά με το πρόγραμμα εδώ : https://dietcoachmasterclass.thinkific.com/

Η σελίδα μου στο Facebook: https://www.facebook.com/mydietcoach.gr/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top