ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Χόρεψε' για μερικά δευτερόλεπτα σε ρυθμούς ρίχτερ η πόλη

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Χόρεψε' για μερικά δευτερόλεπτα σε ρυθμούς ρίχτερ η πόλη

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή το απόγευμα της Τετάρτης 22/4 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και εγινε αισθητή ιδιαίτερα σε κατοίκους που διαμένουν σε ψηλά κτήρια.

Όπως σημείωσε κάτοικος στο EMSC είχε διάρκεια μόλις 4 δευτερόλεπτα.

Είναι η δεύτερη σεισμική δόνηση μέσα σε λίγες ώρες, καθώς εντός της ημέρας προηγήθηκε  μικρός σεισμός και στην Πάφο μεγέθους 3,2 ρίχτερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE