ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ακιντζί: Ικανοποιητικοί οι αριθμοί των κρουσμάτων, πρέπει να γίνουν περισσότερα τεστ,

Ακιντζί: Ικανοποιητικοί οι αριθμοί των κρουσμάτων, πρέπει να γίνουν περισσότερα τεστ,

Είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα αλλά δεν πρέπει ούτε να ατονίσουμε ούτε να παρασυρθούμε, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί λέγοντας ότι χρειάζεται η διεξαγωγή περισσότερων τεστ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδας Χαμπέρ Κίπρις ανέφερε επίσης ότι οι συνθήκες επιβάλλουν την συνεργασία όλων και όχι την πολιτική αντιπαράθεση. Στην ερώτηση αν ο ίδιος δεν κάνει πολιτική, απάντησε ότι αντιλαμβάνεται την πολιτική ως υπηρεσία προς όφελος της κοινωνίας. «Κατ’ εμένα το να συμβάλλεις για να λυθούν πολιτικά ζητήματα είναι τέχνη. Όλη μου η πολιτική αντίληψη αφορά την συμβολή για την παραγωγή λύσεων σε προβλήματα. Οτιδήποτε πέραν αυτού είναι μακράν της δικής μου φιλοσοφίας στην πολιτική».
 
Ερωτηθείς για τις σχέσεις με την Τουρκία, ο κ. Ακιντζί επανέλαβε ότι δεν θέλει να διακόψει της σχέσεις αυτές αλλά να τις θέσει σε ένα υγιές επίπεδο.
 
Ο Τ/κ ηγέτης σημείωσε ότι από διάφορες ομάδες ακούγεται ότι δεν πρέπει να δημιουργείται πανικός, αλλά να μην εγκαταλειφθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, λέγοντας ότι δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι, οι αριθμοί είναι καλοί, αλλά πρέπει να γίνουν περισσότερα τεστ και όσοι βγαίνουν από το σπίτι του να φορούν υποχρεωτικά μάσκα.
 
Για την διενέργεια των «προεδρικών εκλογών» ο κ. Ακιντζί είπε ότι παρότρυνε το «ανώτατο δικαστήριο» να διεξαχθούν αμέσως μόλις μπορούν να γίνουν, λέγοντας ότι αυτό σημαίνει να γίνει σε χρόνο που ο κόσμος δεν θα τεθεί σε κίνδυνο από άποψη υγείας. «Την πορεία τώρα δεν θα την καθορίσουν οι πολιτικοί αλλά οι ειδικοί της υγείας».

 

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top