Το Ισραήλ ανησυχεί για νέα τουρκική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ, λέει ο Πρέσβης Ρέβελ

Το Ισραήλ ανησυχεί για νέα τουρκική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ, λέει ο Πρέσβης Ρέβελ

Το Ισραήλ εκφράζει σοβαρές ανησυχίες για την πρόθεση της Τουρκίας να προβεί σε γεωτρητικές δραστηριότητες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, λέει ο Πρέσβης του Ισραήλ Σάμι Ρέβελ, επαναλαμβάνοντας παράλληλα την πλήρη αλληλεγγύη της χώρας του προς τη Λευκωσία.

 
Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία τουρκικού πλοίου-γεωτρύπανου «Γιαβούζ» στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Πρέσβης Ρέβελ δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «μετά την πρόσφατα ανακοινωθείσα πρόθεση της Τουρκίας να συνεχίσει τις γεωτρήσεις στην αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, το Ισραήλ παρακολουθεί την κατάσταση με σοβαρή ανησυχία».
 
«Το Ισραήλ επαναλαμβάνει την πλήρη αλληλεγγύη του προς την Κύπρο, κατά την ενάσκηση των δικαιωμάτων του στις θαλάσσιες ζώνες του και την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε απόπειρα παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων» καταλήγει ο Πρέσβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE