ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Κορύφωση του επαναπατρισμού - 13 πτήσεις σε 5 μέρες

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Κορύφωση του επαναπατρισμού - 13 πτήσεις σε 5 μέρες

Με tweet του Υπουργού Μεταφορών κύριου Ιωάννη Καρούσου ενημερωθήκαμε με ικανοποίηση πως ο επαναπατρισμός συμπατριωτών μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε στο τουιτάρισμα του Υπουργού από σήμερα (βλ. 23/4) μέχρι και τος 27/4 (διάστημα 5 ημερών) θα πραγματοποιηθούν 13 πτήσεις επαναπατρισμού ως ακολούθως :

5 από Λονδίνο

2 από Μπέρμιγχαμ

1 από Μπρίστολ

1 από Μάντσεστερ

1 από Εδιμβούργο

1 από Θεσσαλονίκη

2 από Αθήνα

Όπως αντιλαμβάνεστε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στο κομμάτι αυτό με τις διεργασίες να κορυφώνονται και τις πτήσεις να πυκνώνουν με αποκορύφωμα το τρέχον πενθήμερο. Όπως αναφέρθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό αυτές είναι οι πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί, ενώ καθημερινά προστίθενται και άλλες πτήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE