ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ασύλληπτη τραγωδία για άλλη μια οικογένεια Κυπρίων- Αδέλφια πέθαναν με διαφορά τριών ημερών- Χτυπήθηκαν με κορωνοϊό στη Βρετανία

Ασύλληπτη τραγωδία για άλλη μια οικογένεια Κυπρίων- Αδέλφια πέθαναν με διαφορά τριών ημερών- Χτυπήθηκαν με κορωνοϊό στη Βρετανία

Μέσα σε λίγες μέρες, δύο αγαπημένα αδέλφια, άφησαν την τελευταία τους πνοή νικημένοι από τον κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Η Παροικιακή» πρόκειται για τα αδέλφια Andy και Lonnie, οι οποίοι μεταφέρθηκαν μαζί στο Νοσοκομείο North Middlesex πριν από μία περίπου βδομάδα και δυστυχώς μέσα σε λίγες μέρες, έχασαν την μάχη για ζωή.

Τρία 24ωρα μετά την εισαγωγή τους στο νοσηλευτήριο 55χρονος Lonnie άφησε την τελευταία του πνοή και τρεις μέρες αργότερα ο 57χρονος Αndy  έσβησε’ νικημένος από τον Covid-19.

Tα δύο αδέλφια ήταν ιδιαίτερα αγαπημένα και εργάζονταν μαζί στην οικοδομική βιομηχανία.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ασύλληπτη τραγωδία: Έχασαν την κόρη τους Αγγέλα πριν έξι μήνες από καρκίνο και τώρα τον γιο τους Νίκο από τον κορωνοϊό- Αφήνει ορφανά δύο παιδάκια

Να θυμίσουμε ότι σε τουλάχιστον 236 ανεβάζει η εφημερίδα «Η Παροικιακή» του Λονδίνου τον αριθμό των μελών της κυπριακής κοινότητας του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω κορωνοϊού.

Στον εβδομαδιαίο τραγικό απολογισμό, που δημοσιεύει φαίνεται πως το τελευταίο επταήμερο έχουν αναφερθεί 36 θάνατοι, όλοι πλην ενός στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στη βρετανική πρωτεύουσα έχουν καταλήξει 140 Ελληνοκύπριοι, 80 Τουρκοκύπριοι και ένας Μαρωνίτης.

Έχουν καταγραφεί επίσης πέντε θάνατοι Κυπρίων στο Μπέρμιγχαμ, τρεις στο Γουέστον-σούπερ-Μέιρ, όλοι από την ίδια οικογένεια, ένας στο Ντάρμπι, ένας στο Λόουστοφτ, ένας στο Κέμπριτζ, ένας στο Τσέλτεναμ, ένας στο Λίβερπουλ, ένας στο Λούτον και ένας στο Σάουθεντ.

Τα στοιχεία βασίζονται σε αναφορές από τοπικά νοσοκομεία, εκκλησίες, τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, την κοινότητα, γραφεία τελετών και αγγελίες θανάτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top