ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προστατευτικά μέσα και ειδικές ρυθμίσεις στα εξωτερικά ιατρεία ΓΝ Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προστατευτικά μέσα και ειδικές ρυθμίσεις στα εξωτερικά ιατρεία ΓΝ Πάφου

Με προστατευτικά μέσα έχουν εξοπλιστεί τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου εφαρμόζονται, επίσης, ειδικές ρυθμίσεις ενόψει της επαναλειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα, προστατευτικές μάσκες, γάντια και αντισηπτικά έχουν τοποθετεί σε όλα τα ιατρεία γενικής ιατρικής και κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου στο πλαίσιο της επανέναρξης των Εξωτερικών Ιατρείων την ερχόμενη Δευτέρα (27/04). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Νοσοκομείο Πάφου, επίσης έχουν δοθεί οδηγίες από την διεύθυνση του Νοσοκομείου στους γραφείς να κλείνουν ραντεβού κάθε τριάντα λεπτά προς αποφυγή συνωστισμού.

Επιπρόσθετα έχει διαμορφωθεί ξεχωριστή είσοδος και έξοδος στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων, ενώ στην είσοδο θα λαμβάνονται προληπτικά μέτρα όπως θερμομέτρηση και η χρήση αντισηπτικού για τα χέρια.

Οδηγίες έχουν δοθεί για συνεχή καθαρισμό των πόμολων των ιατρείων και κάθε επιφάνειας μετά από κάθε εξέταση. 

Στο μεταξύ, σημαντική χαρακτηρίζεται από τη διεύθυνση του ΓΝ Πάφου η συνέχιση του Κέντρου Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής και του θαλάμου ύποπτων περιστατικών, για καλύτερη και ασφαλέστερη διαχείριση των ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών και για τη διαφύλαξη της ασφάλειας στην αντιμετώπιση των υπολοίπων περιστατικών και της ομαλής λειτουργίας γενικότερα του Νοσοκομείο

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.