Στην Κύπρο… «YES MEN» – Στην Ολλανδία ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Στην Κύπρο… «YES MEN» – Στην Ολλανδία ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση της Ολλανδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που αποφάσισε την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν (2019-2020) στην Eredivisie, χωρίς μάλιστα να υπάρξει πρωταθλητής, αλλά ούτε και διαβάθμιση και ήδη υπήρξαν οι πρώτες ΑΜΕΣΕΣ αντιδράσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο κύβος ερρίφθη: Οριστικά ΠΑΥΛΑ για τη φετινή σεζόν και χωρίς διαβάθμιση!

Συγκεκριμένα, αντέδρασε έντονα σε αυτή την απόφαση η Άλκμααρ, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον πρωτοπόρο Άγιαξ, αλλά και η 6η Ουτρέχτη που διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Μάλιστα, αν δεν κάνουν… κωλοτούμπα στην πορεία, αναμένεται αμφότερες να προσφύγουν στην UEFA, διεκδικώντας το δίκιο τους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αντιδράσεις και από άλλες ομάδες.

Στην Κύπρο βέβαια, μην περιμένετε τέτοιες αντιδράσεις. Ούτε από τις ομάδες, ούτε από την ΚΟΠ…

Γ.Ι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δηλώσεις Λοϊζίδη λίγες ώρες μετά τις αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ και τι… «ΠΑΙΖΕΙ» για διοργανώσεις ΚΟΠ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια που αφορά όλους στο ποδόσφαιρο – «Βρήκαμε την ευκαιρία… Τέτοιους έχουμε…» – Τι είπε για αύξηση ομάδων

Θα ΠΛΗΓΟΥΝ έντονα οι αθλητικοί δημοσιογράφοι…

Οι ομάδες «ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ» από τη διακοπή – Θα’ χει πολλή ΔΟΥΛΕΙΑ ο Νεοφυτίδης

The post Στην Κύπρο… «YES MEN» – Στην Ολλανδία ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE