ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Δεν αποκλείται να δούμε και πάλι βροχές - Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Τμ. Μετεωρολογίας: Δεν αποκλείται να δούμε και πάλι βροχές - Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα Δευτέρα (27/04) θα παρατηρούνται το πρωί κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ µετά το µεσηµέρι τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και το απόγευµα τοπικά στα νότια παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε  Δευτέρα (27/04) ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (28/04) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές στα ορεινά.

Την Τετάρτη (29/04) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το απόγευµα θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Την Πέµπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία την Τρίτη και την Τετάρτη θα σηµειώσει σταδιακή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές ενώ την Πέµπτη (30/04) δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top