ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος μετά από καταγγελία - Χρήματα και κινητά τηλέφωνα τα κλοπιμαία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος μετά από καταγγελία - Χρήματα και κινητά τηλέφωνα τα κλοπιμαία

Στη σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού προχώρησε χτες Κυριακή (26/04) η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής από κατοικία με λεία χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 55χρονη ομοεθνή του 34χρονου, ότι στις 5.11.2019 αυτός μετέβη σε κατοικία συγγενικού της προσώπου και απέσπασε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 2.380 ευρώ.

Ο 34χρονος φέρεται την πιο πάνω ημερομηνία να απέσπασε από κατοικία το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 900 ευρώ και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο αξίας 480 ευρώ.

Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Χτες συνελήφθη στην Πάφο και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE