ΠΑΦΟΣ: Θα εκδοθεί στην Βουλγαρία για κλοπή κινητού τηλεφώνου - Προς το παρόν ελεύθερος

ΠΑΦΟΣ: Θα εκδοθεί στην Βουλγαρία για κλοπή κινητού τηλεφώνου - Προς το παρόν ελεύθερος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε αλλοδαπός που καταζητείτο από τις βουλγαρικές αρχές για υπόθεση κλοπής μέχρι τις 7 Μαΐου του 2020 που ξεκινά η διαδικασία έκδοσής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο βουλγαρικής καταγωγής άντρας καταζητείτο από τις βουλγαρικές αρχές για κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Η διαδικασία για την έκδοση του ξεκίνησε την Παρασκευή (24/04) και ορίστηκε για προγραμματισμό στις 7 Μαΐου του 2020 στις 09:00 το πρωί.

Μέχρι τότε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, να καταθέσει 1.000 ευρώ ως εγγύηση και να παρουσιάζεται καθημερινά στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς μεταξύ των ωρών 16:00 με 18:00.

Ο κατηγορούμενος αφού εκπλήρωσε τους όρους του αφέθηκε ελεύθερος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE