ΠΑΦΟΣ: Θα εκδοθεί στην Βουλγαρία για κλοπή κινητού τηλεφώνου - Προς το παρόν ελεύθερος

ΠΑΦΟΣ: Θα εκδοθεί στην Βουλγαρία για κλοπή κινητού τηλεφώνου - Προς το παρόν ελεύθερος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε αλλοδαπός που καταζητείτο από τις βουλγαρικές αρχές για υπόθεση κλοπής μέχρι τις 7 Μαΐου του 2020 που ξεκινά η διαδικασία έκδοσής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο βουλγαρικής καταγωγής άντρας καταζητείτο από τις βουλγαρικές αρχές για κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Η διαδικασία για την έκδοση του ξεκίνησε την Παρασκευή (24/04) και ορίστηκε για προγραμματισμό στις 7 Μαΐου του 2020 στις 09:00 το πρωί.

Μέχρι τότε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, να καταθέσει 1.000 ευρώ ως εγγύηση και να παρουσιάζεται καθημερινά στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς μεταξύ των ωρών 16:00 με 18:00.

Ο κατηγορούμενος αφού εκπλήρωσε τους όρους του αφέθηκε ελεύθερος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.