ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου καλεί τα μέλη του να βοηθήσουν παιδιά με δυσμενείς συνθήκες

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου καλεί τα μέλη του να βοηθήσουν παιδιά με δυσμενείς συνθήκες

O Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου, σε ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να βοηθήσουν είτε με μείωση διδάκτρων, είτε με άλλους τρόπους τα παιδιά που αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένα δυσμενείς συνθήκες, ειδικά αυτή την περίοδο.

Κύριο μέλημα όλων μας, σημειώνει ο Σύνδεσμος, είναι καταρχήν να προσφερθούν οι υπηρεσίες στους μαθητές οι οποίοι εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους. Επιπρόσθετα έγνοια μας, αναφέρει, είναι όλοι οι εργαζόμενοι στα φροντιστήρια, αυτή την περίοδο να ανταπεξέλθουν με μειωμένα έσοδα και να έχουν αξιοπρεπή διαβίωση. Στόχος επίσης είναι ως φροντιστήρια να αντέξουν και αυτή την κρίση, ώστε το Σεπτέμβριο να μπορούν να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους μαθητές τους, σημειώνει.
 
Για τα δίδακτρα, ο Σύνδεσμος καλεί τους φροντιστηριούχους να κάνουν μια οικονομική μελέτη βιωσιμότητας για το φροντιστήριο τους ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν παιδιά που αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένα δυσμενείς συνθήκες, ειδικά αυτή την περίοδο.

Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση και των δύο πλευρών, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο όλοι, με αξιοπρέπεια, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σύνδεσμος αποτελείται από 650 νόμιμα φροντιστήρια με διαφορετικά δεδομένα. Αρκετά φροντιστήρια ανέστειλαν πλήρως τις εργασίες τους, κάποια άλλα μερικώς και  άλλα δεν ανέστειλαν καθόλου τις εργασίες τους και δεν εντάχθηκαν σε σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, αναφέρεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top