ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση ΟΚΥπΥ Λ/σου - Πάφου: Μόνο με ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία

Διεύθυνση ΟΚΥπΥ Λ/σου - Πάφου: Μόνο με ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία

Στον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού θα αναλωθούν οι πρώτες μέρες επαναλειτουργίας των εξωτερικών  ιατρείων και οι ασθενείς θα μπορούν να προσέρχονται κατόπιν ραντεβού, στα μέσα της εβδομάδας διευκρινίζει στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Λεμεσού - Πάφου, Χρίστος Νικολάου.

Αν και υπήρξαν πολίτες, κυρίως ηλικιωμένοι, οι οποίοι το πρωί προσήλθαν στα εξωτερικά ιατρεία  των νοσοκομείων Λεμεσού - Πάφου, ο κ.Νικολάου τόνισε πως "οι οδηγίες που έχουμε και ακολουθούμε είναι όπως γίνει σταδιακά η όλη διαδικασία, κατόπιν ραντεβού".
 
Σήμερα και αύριο, πρόσθεσε, γίνεται επαναπρογραμματισμός των ραντεβού και από την Τετάρτη θα αρχίσουν να προσέρχονται ασθενείς για εξέταση, σε συγκεκριμένες ώρες που θα καθοριστούν, ώστε να μην προκύψει κανένα θέμα ασφάλειας.
 
Διευκρινίζεται ότι οι  συγκεκριμένες οδηγίες αφορούν όλα τα δημόσια νοσηλευτήρια.
 
Ο κ.Νικολάου, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον ιό στα μέσα Μαρτίου, επέστρεψε πριν μια εβδομάδα στα καθήκοντα του, έχοντας πλήρως αποθεραπευθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top