ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στους 17 οι πολίτες με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στους 17 οι πολίτες με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού

Συνολικά 17 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύονταν, μέχρι το μεσημέρι, στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, την ώρα που δυο ασθενείς  βρίσκονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού νοσηλεύονται μέχρι στιγμής 17 άτομα με ύποπτα συμπτώματα COVID-19.
 
Στη ΜΕΘ, που λειτουργεί στον 1ο όροφο του νοσοκομείου, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.
 
Εξάλλου, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν επτά άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, πέντε από τα οποία έγιναν εισαγωγή.
 
Στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στη ψυχιατρική πτέρυγα, εξετάστηκαν τέσσερις πολίτες εκ των οποίων οι τρεις κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εισαγωγή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top