ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Χαλάρωση μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Χαλάρωση μέτρων

Την Τρίτη (28/4) αναμένεται η επιδημιολογική ομάδα να καταθέσει τις απόψεις της στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση τα στοιχεία των επιστημόνων.

Μάλιστα αναμένεται να προτείνουν χαλάρωση μέτρων και σταδιακή έξοδο απο τα περιοριστικά μέτρα στον Νίκο Αναστασιαδή, με ένα πλάνο οπου δεν θα φέρει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Οπως αναφέρθηκαν πολλές φορές τα μελη της Συμβουλευτικής ομάδας - Επιδημιολογικής ομάδας , η αποκλιμάκωση των μέτρων θα γίνεται με αυστηρούς ελέγχους και θα αξιολογείται κάθε 15 μέρες ενώ η διάρκεια μέχρι την πλήρη χαλάρωση θα φτάσει και τον Αύγουστο του 2020. 

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναμένεται την Τετάρτη (29/4) , όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο είδησεων του Alpha , με νέο διάγγελμα να αποταθεί στον Κυπριακό λαό, ενημερώνοντας και ανακοινώνοντας τα νέα όσον αφορά χαλάρωση μέτρων και την πρώτη φάση που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE