ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Χαλάρωση μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Χαλάρωση μέτρων

Την Τρίτη (28/4) αναμένεται η επιδημιολογική ομάδα να καταθέσει τις απόψεις της στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση τα στοιχεία των επιστημόνων.

Μάλιστα αναμένεται να προτείνουν χαλάρωση μέτρων και σταδιακή έξοδο απο τα περιοριστικά μέτρα στον Νίκο Αναστασιαδή, με ένα πλάνο οπου δεν θα φέρει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Οπως αναφέρθηκαν πολλές φορές τα μελη της Συμβουλευτικής ομάδας - Επιδημιολογικής ομάδας , η αποκλιμάκωση των μέτρων θα γίνεται με αυστηρούς ελέγχους και θα αξιολογείται κάθε 15 μέρες ενώ η διάρκεια μέχρι την πλήρη χαλάρωση θα φτάσει και τον Αύγουστο του 2020. 

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναμένεται την Τετάρτη (29/4) , όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο είδησεων του Alpha , με νέο διάγγελμα να αποταθεί στον Κυπριακό λαό, ενημερώνοντας και ανακοινώνοντας τα νέα όσον αφορά χαλάρωση μέτρων και την πρώτη φάση που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE