ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Χαλάρωση μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Χαλάρωση μέτρων

Την Τρίτη (28/4) αναμένεται η επιδημιολογική ομάδα να καταθέσει τις απόψεις της στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση τα στοιχεία των επιστημόνων.

Μάλιστα αναμένεται να προτείνουν χαλάρωση μέτρων και σταδιακή έξοδο απο τα περιοριστικά μέτρα στον Νίκο Αναστασιαδή, με ένα πλάνο οπου δεν θα φέρει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Οπως αναφέρθηκαν πολλές φορές τα μελη της Συμβουλευτικής ομάδας - Επιδημιολογικής ομάδας , η αποκλιμάκωση των μέτρων θα γίνεται με αυστηρούς ελέγχους και θα αξιολογείται κάθε 15 μέρες ενώ η διάρκεια μέχρι την πλήρη χαλάρωση θα φτάσει και τον Αύγουστο του 2020. 

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναμένεται την Τετάρτη (29/4) , όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο είδησεων του Alpha , με νέο διάγγελμα να αποταθεί στον Κυπριακό λαό, ενημερώνοντας και ανακοινώνοντας τα νέα όσον αφορά χαλάρωση μέτρων και την πρώτη φάση που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.